iCoach

Hoewel één van de sterke punten van Apple producten de gebruiksvriendelijkheid is, kan het zo zijn dat voor nieuwe gebruikers van een iPad, iPhone, iMac of MacBook niet alles meteen duidelijk is. Er zijn zoveel mogelijkheden, andere menu’s en instellingen waarmee u echt de kracht van je Apple product benut. Maar ja, hoe komt u daar achter? En wat moet u doen als de iPad of Mac niet goed werkt? Daarom is er de iCoach. Die gaat samen met u zitten om alles goed uit te leggen, problemen op te lossen en u op weg te helpen.

Speciale Senioren iCoach

Voor senioren biedt iCoach een speciale service. Tegen een gereduceerd tarief helpen wij oudere gebruikers van de iPad of iPhone niet alleen goed op weg met apps en instellingen die voor hun van nut (kunnen) zijn, er komen ook algemene computervaardigheden aan bod. Zaken zoals digitale veiligheid, phishing, websites en email. Dat doen we op een begrijpelijke manier, zonder ingewikkelde technische termen.

iCoach Senior

€25 per uur
  • Hulp bij Apple problemen
  • Individuele Gebruikerstraining
  • Installaties & Updates
  • Aankoopadvies

iCoach Workshop

€50 per persoon
  • Praktische Workshops
  • 0,5 dag / 1 avond
  • Kleine groepen
  • Individuele aandacht

No cure-no pay

iCoach werkt op basis van no-cure-no-pay. Kom ik er in de beoogde tijd niet uit en zijn uw vragen niet (goed) beantwoord? Dan betaal je helemaal niets! Ik laat u echter niet achter met hetzelfde probleem of uw vraag. Ik ga geheel kosteloos voor u op zoek naar een alternatieve oplossing.

Scherpe all-in tarieven zonder verrassingen achteraf

iCoach werkt met scherpe all-in tarieven per uur. U hoeft hierbij niet bang te zijn dat de teller maar blijft doorlopen als vinden van de juiste oplossing toch meer tijd blijkt te kosten dan vooraf gedacht. U betaalt bij iCoach nooit meer dan een vooraf afgesproken maximaal dagtarief. En is mijn werk nog niet helemaal klaar als dit bereikt is? Geen punt, dan werk ik gewoon nog even door of kom op een ander moment terug om mijn werk af te maken. Zo wordt u dus nooit geconfronteerd met ‘meerwerk’ of ‘extra kosten’.

Persoonlijk en op locatie

Als iCoach help ik bij het optimaal instellen en laten werken van uw iPad, iPhone of Mac. Heeft u  meerdere zogenaamde ‚iDevices’? Dan laat ik die ook nog eens indien gewenst optimaal met elkaar praten. Zo heeft u  een echt werkbare omgeving.

Als iCoach kom ik naar uw kantoor, huis of (bijna) elke andere locatie (in Nederland) en in een ochtend, middag, avond of hele dag gaan we samen zitten om alle uitdagingen aan. Niet alleen tijdens kantoortijden, als het voor u beter uitkomt kan het ook ‚s avonds of in het weekend. Tijdens de sessie krijgt u ook nog aanvullende tips, bijvoorbeeld over apps die het werk nog makkelijker maken en kunt u vanzelfsprekend ook vragen stellen.

iCoach Workshops

Wilt u samen met vrienden, collega’s of kennissen helemaal wegwijs worden op uw iPad, iPone of Mac? Via iCoach zijn ook voordelige Workshops voor groepen te boeken. Op een praktische manier wordt u in een ochtend, middag of avond op weg geholpen bij het gebruik van uw Apple product. Op een heldere manier, in kleine groepen en zonder onnodige technische vaktaal. Optioneel kunt u een nieuwe iPad, iPhone of MacBook bestellen. Deze ligt dan bij aanvang van de Workshop voor u klaar.

Leave a reply

Back to Top