Digitaal Ondernemen

Digitaal Ondernemen

Digitaal ondernemen wordt steeds normaler. Niet langer gebonden zijn aan één werkplek, apparaat of papier, maar op elke gewenste locatie en op ieder tijdstip aan de slag kunnen. Tegelijkertijd biedt digitale communicatie via sociale media steeds meer mogelijkheden voor professioneel gebruik. Hoe benut je nu als ondernemer of professional alle digitale mogelijkheden en kanalen?

Met diverse op maat gemaakte Workshops biedt CourseLinq uitkomst. Of het nu gaat om het Papierloos Vergaderen, Social Media of het optimaal zakelijk gebruiken van je iPad. In praktische sessies van één of meer dagdelen komen deze zaken aan bod.

Module – systeem

Het Digitaal Ondernemen programma werkt met losse modules die apart van elkaar kunnen worden geboekt, maar ook samen als één traject kunnen worden gevolgd. Momenteel zijn biedt CourseLinq de volgende modules aan:

  • Digitaal Ondernemen met Social Media
  • Digitaal Ondernemen voor Zelfstandige Zorg Professionals
  • Vergaderen zonder Papier met de iPad
  • Zakelijk gebruik van de iPad

Praktische insteek

De verschillende modules kennen allemaal een zeer praktische insteek, theorie wordt alleen behandeld als dat echt nodig is. Het betekent dus vooral echt veel aan de slag, niet alleen met de diverse tools, maar ook bijvoorbeeld met het nodige denkwerk over bijvoorbeeld de boodschap die jij wilt verspreiden via de verschillende sociale netwerken. Ook wordt er met eigen cases gewerkt of met simulaties, bijvoorbeeld van een vergadering.

Kosten

Alle modules kennen dezelfde vaste prijs per dagdeel van € 65,00 (excl. 21% BTW). Zo is het gelijk helder wat de totale kosten zijn voor het traject dat jij graag wilt volgen. De prijs is all-inclusive, dus inclusief koffie, thee, water en bij trainingen van 2 of meer dagdelen een lunch.

In-company Maatwerk

De Digitaal Ondernemen – modules worden op basis van open inschrijving verzorgd op onze locatie in Valkenburg ZH. Daar hebben wij de beschikking over een inspirerende locatie die van alle gemakken voorzien is. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om één of meer modules in – company te verzorgen waarbij het programma aangepast kan worden aan de specifieke wensen, eisen en doelen.

Leave a reply

Back to Top